Övriga behandlingar

Som en av Sveriges ledande kliniker för plastikkirurgi erbjuder vi ett brett spann av olika plastikkirurgiska ingrepp, såväl som icke invasiva behandlingar.

Vi har huvudsakligt fokus på estetisk kirurgi, men genomför också rekontruktionsoperationer och excisioner av hudtumörer når ett sådant behov dyker upp.

Bland våra estetiska operationer finns ingrepp som grovt kan delas in i:

  • Ansiktslyft
  • Pannlyft
  • Bröstlyft
  • Näsplastik

Vi erbjuder också fillerbehandlingar med sprutor för att släta ut oönskade linjer och rynkor i ansikte och på halsen, samt för att fylla ut läppar.

Viktreduktion

Fettsugning är, i likhet med bröstförstoring, en mycket efterfrågad procedur. Många människor lider av överskottsfett på särskilda kroppsdelar som inte ruckas med hjälp av hälsosam livsstil. Man kan då ta bort detta fett med hjälp av kirurgi. De vanligaste områdena för fettsugning är mage, höfter, lår, stuss, överarmar och haka/hals.

Bukplastik genomförs närd et finns mycket överskottshud på magen, till exempel efter graviditeter eller våldsam viktnedgång.

Bröst

Det är inte alla som önskar bröstförstoring, faktum är att många kvinnor – och män – istället efterfrågar bröstförminskningar. En bröstförminskning genomförs genom ett ankarformat snitt under bröstet, ärret bleks relativt fort och blir diskret.

Bedövning

Beroende på hur avancerat ingreppet är förekommer två olika sorters anestesi:

  • Lokalbedövning – patienten får gå hem direkt efter behandlingen
  • Narkos - patienten går hem efter några timmar, eller stannar kvar över natten

Vill du veta mer om våra operationer och behandlingar så är du välkommen att ringa eller skriva till oss!