Om Plastikkirurgi-Experten

På vår klinik för estetisk kirurgi finns en leg. specialist i plastikkirurgi som disputerade år 2001. Fram till 2006 arbetade han på Plastikkirurgiska Kliniken i Täby parallellt med sin egen verksamhet.

Redan från början var huvudinriktning bröstkirurgi och mikrokirurgi, och specialinriktningen var bröstförstoring.

År 2007 startade den plastikkirurgiska kliniken och de är nu en av de ledande i Sverige inom estetisk kirurgi och innehar medlemskap i många föreningar.

Plastikkirurgiska Kliniken i Täby

Plastikkirurgiska Kliniken i Täby har funnits som vårdverksamhet i Stockholm ända sedan 1990 och idag är detta en sjukvårdsverksamhet med stark anknytning till utbildningsverksamheten och en plats där människor som söker högkvalitativ vård söker sig.

Det finns en allmänt hög ambitionsnivå på Plastikkirurgiska Kliniken som dels bedriver egen vårdverksamhet och dels via utvalda vårdgivare, som t ex Plastikkirurgi-Experten. Bara absolut högsta kvalitet accepteras på Sophiahemmet, samt en framåtanda och vilja att ligga i den internationella fronten.

Personal

Plastikkirurgi-Experten är den enda plastikkirurgen på Plastikkirurgiska Kliniken, men utan assistans från sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare vore verksamheten svår att bedriva. Staben består av:

  • Sjuksköterska Laura
  • Sjuksköterska Sofia
  • Sjuksköterska Vanessa
  • Undersköterska Sabina
  • Läkarsekreterare Marty

Det cirkulerar även annan sjukvårdspersonal på kliniken, som är anställda av Plastikkirurgiska Kliniken. Alla medarbetare har alltid patienternas bästa i fokus, du kan alltid räkna med ett varmt, vänligt och högst professionellt mottagande här.